onsdag 13 april 2011

Såhär blir detDet var rätt länge sedan jag fick den här ritningen, men jag har inte haft tid att ägna mig åt bloggen på hur länge som helst. Nu har jag äntligen flyttat till Skarpnäck och kan fokusera på vad jag ska göra här. Och slutat skolan har jag också, så nu kan jag titulera mig som Trädgårdsmästare om jag vill.

Men iaf, det är såhär det kommer se ut i sommar i Indianparken. 19 odlingsbänkar fyllda med grönsaker. Jag har suttit och knåpat med sålistor och såscheman, så det är färdigt. Jag är lite besviken på stadsdelsförvatningen, för de har säger att det premiliära datumet när det ska vara färdigt att odlas i är i slutet av maj.. Och det är fruktansvärt sent. Så jag får skjuta fram min förkultiveringstid med tre veckor. För att växterna inte ska behöva stå och stampa.

Igår så bestämde vi att vi ska ha ett infö möte den 6 maj utanför tunnelbanan i Skarpnäck. Klockan fyra börjar det och jag kommer prata i mirkofon och berätta vad vi ska göra i sommar. Och så kommer det serveras soppa och lite musik. Stockholm city ska skriva en artikel om Indianparken och då kommer de lägga in vårat infomöte, så det är bra. Så kommer det förhoppningsvis komma lite folk.Den här fina klätterspenaten fick jag en skolkompis när jag var på loppis i helgen. Jag undrar om det är någon som vet lite mer än mig om den här underbara växten. Det enda jag vet är att den heter Malahari (?) spenat, den är perenn men kanske inte överlever vintern och så klättar den förstås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar